Ovihandling

Over Ovihandling,


Ovihandling is gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardige matérialen zoals RVS en Aluminium. Gewicht en en de langelevensduur zijn een grote drijfveer van deze keuzes. 


Wij concentreren ons eigen voornamelijk op het produceren van behandel apraratuur, en weegschalen voor schapen, geiten en Varkens. dit in de combinatie met de Dosing gun van Automed

De Producten

Claie Venofrance Alu (4)
Systeme accordéon
Claie Venofrance Alu (5)
FB_IMG_1566587075565

OVIHANDLING Hekken

De aluminium hekken van OVIHANDLING, zijn van robuust fabriekaat en de lichste in hun klasse met een gewicht van onder de 9 Kg

Doormiddel van de rondeglijvoet aan de onderkant zijn deze op alle sorten terein te gebruiken.

 

Doormiddel van ons eigen ontwikkelde accordeon systeem, zijn deze hekken makkelijk te gebruiken in combinatie met een mobiel behandel park. Dit is ook te gebruiken met de VENO hekken.


Wij maken deze hekken in 3 standaard lengtes van 2 tot 3m en in de hoogtes van 85cm en 1m

OVIHANDLING
IMG_2571
IMG_2573
IMG_2574
IMG_2568
IMG_2575
IMG_2577

Trekker park OVI


Het Trekker park Ovi, is standaard uitgevoerd met een behandelgang van 2m50 die ook uitwisselbaar is met verschillende werktuigen zoals een weegkooi bijvoorbeeld.


Deze 3 punts bok kan ook met de palletlepels verplaats worden, met een verrijker bijvoorbeeld.

De bok biedt de mogelijkheid om tot aan 40 hekken van 2m50 mee te nemen wat uw de mogelijkheid biedt om koppels tot aan 1000 schapen in 1 keer te vangen, in combinatie met het gebruik van een vaste omheining.

IMG_3304
IMG_3293
IMG_3307

OVI Weegschaal voor lammeren


Deze weegschaal is speciaal ontworpen voor het wegen van lammeren, vanaf de jongste leeftijd. Door het gebruik van 1 enkele weegbalk is dit prijs techinsh een serieuze moglijkheid. hiermee kunnen ook makkelijk biggen gewogen worden tot 50 Kg


We hebben meerdere opties om deze weegschaal multifunctioneel te krijegen.


- Wielset

- Panelreader

- Sorteerpoorten

- Demontabel model, ideaal voor het uitvoeren van gewichts controle bij de boeren. makkelijk te vervoeren.

IMG_2689
IMG_2697
IMG_2690
IMG_2681
IMG_2684
IMG_2691
IMG_2695

OviDrafter


De Ovidrafter is een high-end weegschaal voor lammeren of schapen, die een grote mogelijkheid geeft een verschillende configuraties. In deze kooi is het mogelijk om zowel kleine lammeren als volwassen schapen op een prettige manier te wegen en sorteren. Dit dankzij de verstelbare zijwanden die het omdraaien van lammeren voorkoemen. 


Dankzij de openbovenzijde van de kooi is de toegang tot de dieren makkelijk en biedt dat de mogelijk heid tot het beoordelen van de "rug"

Maar geeft ook een veilige toegang tot de zijdeuren voor het sorteren, hierin kan ook een panel reader geplaatst worden en de overige automatisatie van de kooi, om tot een auto-drafter te komen.

IMG_2816
IMG_2832
IMG_2769

Ovibus


De ovibus behandelband geeft de mogelijkheid tot het makkelijk behandlen van schapen en of lammeren bijvoorbeeld tijdens het vaccineren of orale behandelingen toedienen. Dieren kunnen er ook in omgedraaid worden. Bloedtappen wordt ook een peulenschil met deze band.


De ovibus is er in een standaard vaste uitvoering van 3m maar kan ook in andere afmetingen geleverd worden of bijvoorbeeld op een aanhanger.