Infaco
batterie_secateur_electrocoup_f3015_gauche
harnais_secateur_electrocoup_f3015_01
7390
F3010 Tête coupe onglons
F3010 Tête coupe onglons 2

Over Infaco


In 1984 vond de heer Daniel DELMAS 's werelds eerste elektrische scharen uit: de ELECTROCOUP en creëerde hij het bedrijf INFACO (Innovation, Manufacturing, Marketing) op de schaal van een familiebedrijf met authentieke waarden. Tijdens de tentoonstelling SITEVI 1985 in Montpellier ontving Daniel DELMAS de Palme d'Or voor de beste innovatie voor zijn uitvinding. Tijdens de 3 dagen van deze show zal INFACO SA zijn eerste 500 ELECTROCOUP verkopen.

F3010 Klauwset


Een of twee keer per jaar, bij voorkeur als de schapen en geiten een paar dagen in de wei hebben gestaan, is het noodzakelijk om hun klauwen te knippen. Het verwijderen van overtollig hoorn om de dieren op de been te houden en ze te helpen voetrot te bestrijden, is een essentieel maar moeizaam gebaar dat behendigheid, kracht en geduld vereist.
Ontworpen om hoeven te bekappen terwijl de inspanning van de boer wordt beperkt, maakt de F3010 hoefkit het ook mogelijk om een ​​nauwkeurig, beknopt en snel gebaar te maken, waardoor de stress op het dier tijdens deze operatie wordt beperkt. Bovendien zorgt de progressiviteit van de Electrocoup F3010 voor een zeer hoge precisie van het gebaar en beperkt het risico op letsel voor het dier.

Functies


  • Compact en lichtgewicht: 790g
    Prestaties: uitzonderlijke kracht en snelheid
  • Grote snijcapaciteit: 40 mm
  • standaard kit / 45 mm medium kit / 65 mm maxi kit
  • Ergonomie en design
  • Geïntegreerde antislip zacht (zeer aangenaam om aan te raken)
  • Hoge nauwkeurigheid van progressiviteit